TouchBase - Social Visual Merchandising

2024-08-14

Touchbase on screen

WILL & SKILL är stolta över att ha utvecklat sitt egna digitala verktyg för Visual Merchandisers. Ett verktyg som förenklar kommunikation och rapporthantering mellan managers och visual merchandisers ute på fältet.

TouchBase är en produkt som utvecklas och förvaltas av vårt team. TouchBase hjälper företag inom retail att hålla sitt team uppdaterat med allt som händer på ett enkelt och smidigt sätt. TouchBase levererar butikskommunikation med finess!

TouchBase av Will & Skill AB

Vi har över 12 års erfarenhet när det kommer till digital produktutveckling. Vi tror att fantastisk teknik bör glädja och ge våra partners möjlighet att skapa unika och minnesvärda detaljhandelsupplevelser.

TouchBase

TouchBase är ett verktyg designat för att effektivisera kommunikationen mellan managers och visual merchandisers.

Verktyget gör det enkelt att samla in, kategorisera och visualisera data i realtid, vilket möjliggör snabb feedback och beslutsfattande. Med funktioner som enkla frågeformulär, statistik och säker datalagring hjälper TouchBase företag att skapa unika och engagerande shoppingupplevelser utan krångel med tekniskt underhåll. Verktyget är mobilanpassat med en tillhörande mobilapp och säkerhetslösningarna är i nivå med de som används av världens ledande banker.

Fördelar

Verktyget är designat för att göra det enkelt och snabbt för användare att hantera och kommunicera viktig information i realtid. Det betonar enkelheten i att samla in och analysera data utan krångel eller teknisk komplicering. Verktyget är byggt för att vara användarvänligt och tillgängligt, med fokus på att göra arbetsprocesser smidiga och effektiva för företag och butiker.

Fördelar

Låter det intressant?

Gå in och läs mer på TouchBase.se