Framgångsrik Digital Transformation för Cabonline Group

2024-06-07

cabonline taxi

WILL & SKILL har haft äran att samarbeta med Cabonline Group, en av Nordens ledande aktörer inom taxitjänster. Genom att modernisera deras digitala närvaro och effektivisera deras webbplattformar, har vi bidragit till att förbättra både användarupplevelsen och den interna hanteringen för deras många varumärken.

Cabonline Group, med varumärken som Cabonline, Taxi Skåne, Norge Taxi, Topcab, Taxikurir och Sverige Taxi, behövde en omfattande uppdatering av sina digitala plattformar. Företaget kontaktade WILL & SKILL för att bygga nya, användarvänliga webbplatser för alla deras varumärken. Med hjälp av ett centralt Headless CMS-system kunde vi skapa en flexibel och effektiv lösning som mötte alla deras behov.

WILL & SKILL har samarbetat med Cabonline Group, en av Nordens ledande aktörer inom taxitjänster med varumärken som Cabonline, Taxi Skåne, Norge Taxi, Topcab, Taxikurir och Sverige Taxi. Målet var att modernisera och effektivisera deras digitala närvaro genom att bygga nya, användarvänliga sajter för alla deras varumärken.

Projektets Omfattning och Teknologi

När Cabonline Group kontaktade oss stod de inför utmaningen att skapa en enhetlig och flexibel webbplattform för alla sina varumärken. Vi valde att använda oss av ett Headless CMS, Storyblok, för att bygga alla sajter. Med hjälp av ett centralt CMS kunde vi säkerställa att varje varumärke fick en egen, skräddarsydd webbplats samtidigt som vi upprätthöll en central hantering och kontroll.

Funktioner och Fördelar

  • Centralt CMS: Ett gemensamt CMS som möjliggör enkel hantering och uppdatering av alla sajter.

  • Flerspråkigt Stöd: Vissa sajter har även implementerat stöd för flera språk, vilket gör dem tillgängliga för en bredare publik.

  • Integration med Mobila Appar:

    CMS API:t används också för att stödja Cabonlines mobila appar, vilket säkerställer en sömlös användarupplevelse över olika plattformar.

Cabonline CMS using Stoyblok

Projektets Genomförande

Projektet utfördes och levererades under en intensiv period på tre månader. Lanseringen skedde i två etapper för att säkerställa att alla funktioner fungerade optimalt och att övergången blev smidig för användarna.

Resultat och Framgångar

Projektet har varit en stor framgång och bidragit till att stärka Cabonline Groups digitala närvaro. De nya sajterna erbjuder inte bara en förbättrad användarupplevelse utan också en effektivare hantering för företaget, tack vare det centrala CMS-systemet. Med det flerspråkiga stödet kan Cabonline nu nå ut till fler kunder över hela Norden.

WILL & SKILL är stolta över att ha bidragit till Cabonline Groups digitala transformation och ser fram emot att fortsätta vårt samarbete för att ytterligare förbättra och utveckla deras digitala plattformar.