Anmäl dig till vårt webinar: "Att välja rätt CMS - En guidad tur för marknadschefer" - 30/5 2024

2024-05-02

Webinar with Will & Skill

Välkommen till vårt webinar "Att välja rätt CMS - En guidad tur för marknadschefer", i samarbete med Agancy Match. Där vi hjälper dig att förstå vilket CMS som bäst stödjer dina affärsmål. Få insikter från Hassan Mian, VD hos oss på Will & Skill, och lär dig maximera dina marknadsföringsstrategier genom rätt val av CMS. Missa inte chansen att optimera er digitala närvaro. Anmäl dig idag!

Att bygga en ny webbplats är ett stort beslut, men att välja rätt CMS (Content Management System) kan vara ännu större. Oavsett om ni redan är bekanta med WordPress eller överväger andra alternativ, är det viktigt att ta sig tid att utforska vilket system som verkligen är bäst för just er. Ett genomtänkt val kan nämligen göra stor skillnad för er digitala närvaro och verksamhetens framgång.

I vårt kommande webinar "Att välja rätt CMS - En guidad tur för marknadschefer" dyker vi djupare ner i ämnet ur marknadschefens perspektiv. Vi hjälper dig att förstå vilket CMS som bäst stödjer dina strategiska mål och ditt varumärkes engagemang.

Viktiga insikter via webinaret:
  • Vad är ett CMS? Lär dig om olika funktioner och möjligheter.

  • Hur kopplas marknadschefens ansvarsområden till valet av CMS?

  • Vilka faktorer är avgörande när du väljer rätt CMS för din organisation?

  • Våra insikter från 12 år i branschen som webbyrå.

Hassan Mian, VD & grundare av Will & Skill

Med över 14 års erfarenhet inom digital utveckling och arbete med välkända kunder som Cabonline, Synsam och Hästens, kommer Hassan att dela med sig av sina djupgående kunskaper och insikter. Som VD för digitalbyrån Will & Skill och utbildare på flera framstående yrkeshögskolor, har Hassan en unik förståelse för hur teknik, affär och marknad samspelar för att driva affärsmål.

Varför ska du delta?
  • Förstå hur ett CMS kan påverka ditt strategiska ledarskap.

  • Lär dig maximera dina marknadsföringsstrategier med rätt CMS.

  • Upptäck de viktigaste faktorerna att överväga för att välja det CMS som bäst stödjer er organisations tillväxt.

Om Will & Skill

Sedan 2012 har vi på Will & Skill hjälpt företag att designa och utveckla digitala upplevelser i världsklass. Vi skapar skräddarsydda lösningar som effektiviserar interna processer och möjliggör tillväxt för både nya och etablerade företag.

Missade inte chansen att få värdefulla insikter och verktyg för att göra rätt val av CMS för din organisation. Anmäl dig idag!

Anmäl dig här